Ajanvaraaja

Merplastin missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa ja että työpaikan ensiapuvalmius on lakisääteistä?

Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaita yhtiöllämme on jo 25 000 ja asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti. Asiakkainamme ovat mm. kunnallinen sektori (sopimusasiakkaitamme ovat esim. Helsingin, Vantaan ja Turun kaupungit), sekä pienet, keskisuuret ja suuret yritykset.

HAEMME TEHOKASTA AJANVARAAJAA SOPIMAAN TAPAAMISIA ALUE-EDUSTAJILLEMME

Sijaintipaikkana Kuopion toimisto
TEHTÄVÄKUVAUS

Soitat olemassa oleville ja uusille asiakkaille sopiaksesi alue-edustajallemme tapaamisen asiakkaan luokse työpaikkakäyntiä varten.  Tarjoamamme ratkaisut ovat KELA -korvauskelpoisia ja työpaikalla lakiin perustuen tarpeellisia.

Työaika: Arkisin klo 8-16 tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.
Palkka: Noin 2500-3000 euroa / kk

Viihtyisät toimitilat ja toimivat työvälineet

Nykyaikaiset ja viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Kuopiossa Kauppakeskus Hermannissa. Ajanvarauksessa meillä työskentelee tällä hetkellä 7 henkilöä ja kokonaisvahvuutemme on 25 henkeä. Työvälineemme ovat toimivat, käytämme tehokasta asiakashallintajärjestelmää ja nykyaikaista soittojärjestelmää.

Hakemukset ja lisätiedot

Voit hakea meille täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä. 

Jaso Ruhanen, jaso.ruhanen@merplast.fi puhelin  045 1134342 

 

 Voit lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen myös sähköpostilla: rekry@merplast.fi